?php if(function_exists('ditty_news_ticker')){ditty_news_ticker(425);} ?
 twee gehuurde honda mtx motorfietsen in Kanchanaburi

De grootste motoren in Kanchanaburi


Reizen voor 1996 marcel drilling KLM. Eigenlijk was mijn eerste reis buiten Europa in 1986. Die reis bracht mij naar India, Nepal, Thailand en Indonesie en maakte ik alleen. Die reis en met name mijn ervaringen in Thailand plantte het zaad waaruit nog vele reizen volgden. Nu was dit lang voor het internet en digitale tijdperk en dus heb ik lang niet zoveel digitale foto’s als nu gebruikelijk is maar ik ben toch begonnen wat van de papieren foto’s in te scannen en te publiceren. Reizen voor 1996 marcel drilling KLM

Vooral de reis in 1988 die begon met Andy, voelde als een belangrijke keuze. Tot nu toe heb ik alleen de foto’s van het Kanchanaburi / 3 Pagodenpas deel van de reis ingescanned en geupload. De trekking buiten Chiang Mai met Andy en Greg uit Vancouver en het slot op Koh Phangan zullen nog volgen.

De trip die uiteindelijk jaren zal duren gaat door nadat Andy afscheid neemt om zijn carrière bij KLM te beginnen als Cabin Attendant en ik langzaam over land via Maleisië , Singapore en Indonesië naar Australië ga om te werken. De verblijven in Wat Suan Mokh en de grote roadtrip als ik met mijn laatste 150 USD in Darwin aankom en ga liften naar Sydney.  In een tijd voor internet en mobiele telefoon waarin contact met het thuisfront verloopt via Post Restante en heel af en toe een Collect Call.

Reizen voor 1996 marcel drilling KLM