Samenwerken

Je kunt bij mij terecht met een losse opdracht en een abonnement. In een eerste gesprek inventariseren we je vraag en mogelijke oplossingsrichtingen. Als we het eens zijn over de opdracht en de begroting, ga ik aan de slag. In principe werk ik in Amstelveen en directe omgeving en bereken je voor geplande bezoeken geen reistijd en kosten. Voor opdrachten die zich (af en toe) op verder gelegen locaties afspelen maken we aparte afspraken.

Voor de zaken die buiten mijn eigen expertise liggen, heb ik een uitgebreid netwerk aan leveranciers en experts. Als er bijvoorbeeld een glas water in je laptop is gevallen of als je mooie animaties op je site wilt die spreciaal voor jou getekend zijn. Ik kan niet alles zelf, maar zorg er wel persoonlijk voor dat het in orde komt.

Als ik het druk heb, geef ik voorrang aan mijn vaste klanten. Dat betekent dat in de tradationeel drukke periodes op het internet, zoals de weken voor Black Friday, Kerstmis of als er een virus rondwaart dat WordPress sites infecteert, ik je niet altijd direct kan helpen. Als ik je website in onderhoud heb, (kan al voor enkele tientjes per maand),  sta je altijd voor aan!