?php if(function_exists('ditty_news_ticker')){ditty_news_ticker(425);} ?

Samenwerken

 

Vormen

Je kunt bij mij terecht met een losse opdracht en een abonnement. In een eerste gesprek inventariseren we je vraag en mogelijke oplossingsrichtingen. Als we het eens zijn over de opdracht en de begroting, ga ik aan de slag. In principe werk ik in Amstelveen en directe omgeving en bereken je voor geplande bezoeken geen reistijd en kosten. Voor opdrachten die zich (af en toe) op verder gelegen locaties afspelen maken we aparte afspraken.

Partners

Voor de zaken die buiten mijn eigen expertise liggen, heb ik een uitgebreid netwerk aan leveranciers en experts. Als er bijvoorbeeld een glas water in je laptop is gevallen of als je mooie animaties op je site wilt die speciaal voor jou getekend zijn. Ik kan niet alles zelf, maar zorg er wel persoonlijk voor dat het in orde komt. Voor sommige issues werk ik samen met partners buiten de EU. Instagram bijvoorbeeld, is een Amerikaanse organisatie en heeft geen helpdesk. Toch zijn er mensen buiten Europa die dichter bij het “Instagram vuur” zitten en me oa helpen problemen met Instagram Shopping op te lossen die vanuit de EU niet lukken. 

Snelheid

Als ik het druk heb, geef ik voorrang aan mijn vaste klanten. Dat betekent dat in de traditioneel drukke periodes op het internet, zoals de weken voor Black Friday, Kerstmis of als er een virus rondwaart dat WordPress sites infecteert, ik je niet altijd direct kan helpen. Als ik je website in onderhoud heb, (kan al voor enkele tientjes per maand),  sta je altijd voor aan!