Nieuwe website

Meestal wordt er met website ontwikkeling het omzetten van een ontwerp naar een functionerende website. Dat doe ik natuurlijk ook. Ik ben geen ontwerper, zoals goede ontwerpers bijna nooit ook goede ontwikkelaars zijn. Dus als je een olledig niwue website nodig hebt, en misschien ook een nieuwe of aangepast huisstijl nodig hebt, stel ik je voor aan een of meer ontwerpers waar ik mee samenwerk.

Bestaande website

Vaak heb je al een website waar je misschien niet helemaal tevreden over bent maar er staat veel in dat nog wel klopt. Bovendien zie je op tegen het aanleveren van nieuwe content en is er niet voldoende budget om alles in een keer te laten doen.

Dan kan ik ook je bestaande website verder ontwikkelen. Door bijvoorbeeld statische plaatjes te vervangen voor een slider, de kleuren aan te passen of een ander lettertype door te voeren. Hierdoor kan je bestaande website weer een stuk frisser en moderner ogen.

Het kan ook zijn dat je aan je bestaande website een functionaliteit wil toevoegen. Bijvoorbeeld een systeem waarmee  je het ontvangen van ingenvulde formulieren betrouwbaarder maakt. Of een koppeling met je nieuwsbrieven database in Mailchimp of iets dergelijk. Of bezoekers de mogelijkheid geven een whitepaper te ontvangen als ze hun emailadres achterlaten.

Er kan enorm veel, neem gerust contact op om de de mogelijkheden eens met me te bespreken.